Zaušni slušni aparati (bte)


Najtraženiji i najprodavaniji modeli slušnih aparata u svetu. Dostupni su: minijaturni, standardni i power.


Slušni aparati namenjeni za srednje, teško i veoma teško oštećenje sluha.
Bez komplikovanih prekidača i tastera, jednostavni za rukovanje.

 

Veoma diskretni, slušni aparati malih dimenzija smešteni iza ušne školjke.
Dostupni u više atraktivnih boja, i verzija – mini, standard i power, kao i u wirelesstehnologiji.

 

Zahvaljujući preciznoj naprednoj tehnologiji, ovi slušni aparati pružaju značajno bolje razumevanje govora, čak i u bučnim okruženjima.

 

Bolje slušanje visokih frekvencija, kao što su ženski i dečiji glasovi, omogućava jedinstvena tehnologija koja prenosi tonove visokih frekvencija u registar niskih frekvencija, gde se bolje čuju.

 

Ugodno i individualno prilgođeno slušanje, veća prirodnost zvuka – 3D slušanje – slušni aparati komuniciraju međusobno na isti način na koji to radi naš organ sluha.

 

Hands-free razgovor telefonom – bežična veza sa Surf Link Mobile uređajem pretvara vaše slušne aparate u mikrofon i slušalicu vašeg mobilnog telefona.

 

Mnogo lakše slušanje medija, direktan prijem zvuka sa TV, radija, MP3 plejera i drugih medijskih uređaja putem specijalnih dodataka Surf Link Mobile i Surf Link Media.

 

Pištanje i brujanje („feedback“) su stvar prošlosti zahvaljujući jedinstvenoj naprednoj tehnologiji ugrađenoj u ovim slušnim aparatima.
Pouzdani slušni aparati, otporni na vlagu i masnoću, zahvaljujući ugrađenom specijalnom sistemu zaštite.Napredna tehnologija u Starkey slušnim aparatima
SurfLink Mobile Daljinski+slušni aparat

Pomozite vašem detetu da čuje bolje. Saznajte više


Podelite

Probajte ovaj test brzo i lako da saznajte da li Vam je potrebna pomoć. Takođe možete nas kontaktirati i zakazati dolazak kod Vas.


Primajte obaveštenja o našim najnovijim proizvodima i akcijama.


Pišite na viber
063 292 000