Slušni aparati u uhu (ite)


Slušni aparati smešteni u ušnom kanalu, delimično i u ušnoj školjci


Namenjeni za srednje teška i teža oštećenja sluha. Izrađuju se po meri uha u standardnoj digitalnoj i wireless tehnologiji. Jednostavni za rukovanje i podešavanje.

 

Pouzdani slušni aparati, viskokokvalitetnih performansi, pružaju bolje razumevanje govora u buci. Napredna tehnologija izdvaja govor, i smanjuje zvuke iz okruženja.

 

Repliciraju tonove viskokih frekvencija u polje nižih frekvencija čime se postiže bolje razumevanje tonova viskoih tonova, naročito ženskih i dečijih glasova.

 

Kvalitetni zvuk, jedinstveno personalizovano slušanje. Omogućena komunikacija između dva slušna aparata, na onaj način na koji funkcionišu naše uši.
Mnogo lakše slušanje medija.

 

Direktni prijem zvuka sa TV, radija, MP3 plejera i drugih medijskih uređaja u slušne aparate – putem specijalnih dodataka Surf Link Mobile i Surf Link Media.

 

Hands-free razgovor telefonom – bežična veza sa Surf Link Mobile uređajem pretvara vaše slušne aparate u mikrofon i slušalicu vašeg mobilnog telefona.

 

Takođe, možete pratiti sastanak ili predavanje sa lakoćom.
Pištanje je sada stvar prošlosti zahvaljujući jedinstvenoj naprednoj tehnologiji za eliminaciju pištanja feedback ugrađenoj u ovim slušnim aparatima.Važno je razgovarati o gubitku sluha
Važnost pravovremenog tretmana

Pomozite vašem detetu da čuje bolje. Saznajte više


Podelite

Probajte ovaj test brzo i lako da saznajte da li Vam je potrebna pomoć. Takođe možete nas kontaktirati i zakazati dolazak kod Vas.


Primajte obaveštenja o našim najnovijim proizvodima i akcijama.


Pišite na viber
063 292 000