Slušni aparati u kanalu (itc)


Slušni aparati smešteni u ušnom kanalu, a manji deo se vidi u ušnoj školjci


Slušni aparati namenjeni za srednje teška i teška oštećenja sluha. Izrađuju se po meri uha na osnovu otiska ušnog kanala.

 

Ovo su modeli koji su nekada bili mnogo veći, i zauzimali mnogo više prostora u ušnoj školjci. Nova napredna tehnologija integrisana u ovim slušnim aparatima izdvaja  govor od ostalih tonova, tako da se bolje čuje i razume razgovor, dok se zvuci u pozadini čuju slabije.

 

Slušni aparati viskokokvalitetnih  performansi, pružaju bolje razumevanje govora u buci. Repliciraju tonove viskokih frekvencija u polje nižih frekvencija gde se postiže bolje razumevanje, naročito ženskih i dečijih glasova.

 

Kvalitetni zvuk, i pouzdanost  koji poseduju naši slušni aparati pružaju jedinstveno personalizovano slušanje. Nova tehnologija omogućava  komunikaciju  između dva slušna aparata, na isti način na koji slušaju naše uši, tako da se povećava osećaj prirodnosti zvuka.

 

Mnogo lakše slušanje medija: direktan prijem zvuka sa  TV, radija, MP3 plejera i drugih medijskih uređaja putem specijalnih dodataka Surf Link Mobile i Surf Link Media.

 

Hands-free razgovor telefonom – bežična veza sa Surf Link Mobile uređajem pretvara vaše slušne aparate u mikrofon i slušalicu vašeg mobilnog telefona.

 

Zahvaljujući jedinstvenoj naprednoj tehnologii ugrađenoj u ovim slušnim aparatima koja potpuno eliminiše pištanje („feedback“), potvrđujemo da je pištanje sada stvar prošlosti.Važno je razgovarati o gubitku sluha
Važnost pravovremenog tretmana

Pomozite vašem detetu da čuje bolje. Saznajte više


Podelite

Probajte ovaj test brzo i lako da saznajte da li Vam je potrebna pomoć. Takođe možete nas kontaktirati i zakazati dolazak kod Vas.


Primajte obaveštenja o našim najnovijim proizvodima i akcijama.


Pišite na viber
063 292 000