Pronađite pravi slušni aparat za sebe


Pretražite „wireless“ i digitalne modele slušnih aparata i pronađite onaj koji vam najviše odgovara.

Slušni aparati cena


Jedno od važnih pitanja koje se postavlja jeste pitanje cene slušnih aparata. Svaki model slušnog aparata ima određene karakteristike i različite nivoe ugrađene tehnologije.

Obzirom na veliki broj različitih modela slušnih aparata i njihovih tehnoloških karakteristika , slušni aparati imaju širok raspon cena.
Cena slušnih aparata u najvećoj meri zavise od nivoa tehnologije to jest karakteristika, jačine i oblika kao što su aparati iza uha-BTE, minijaturni iza uha-RIC i u kanalu-CIC.

Viši nivo tehnologije omogućava korisniku bolje podešavanje slušnog aparata u skladu sa ličnim potrebama i zahtevima, obzirom da poseduje više tehnoloških mogućnosti.

Kod nas možete nabaviti slušne aparate i preko republičkog fonda za socijalno i zdravstveno osiguranje-RFZO.

Možete plaćati u više mesečnih rata ili ostvariti razne popuste prilikom kupovine.

Svaki pojedinac ima specifično oštećenje sluha, samim tim i specifične potrebe za podešavanjem slušnih aparata. Viši nivo tehnologije pruža veće zadovoljstvo korisniku, jer pruža potpuno personalizovano podešavanje slušnog aparata u odnosu na oštećenje sluha, životne navike i posebne zahteve.
Slušni aparat može u velikoj meri doprineti poboljšanju kvaliteta života. Treba naglasiti da slušni aparat ne zamenjuje slušni organ ili bilo koji njegov deo, ne leči i ne može vratiti prirodan sluh, već pojačava zvuk i povećava sposobnost razumevanja govora.

NISTE SAMI:


  • 50% osoba iznad 70 godina ima oštećen sluh
  • 3. na listi zdravstvenih izazova starenja je oštećenje sluha

Zonex nudi rešenje za svaki tip i stepen oštećenja sluha za korisnike svih uzrasta.
Probajte ovaj test brzo i lako da saznajte da li Vam je potrebna pomoć. Takođe možete nas kontaktirati i zakazati dolazak kod Vas.


Primajte obaveštenja o našim najnovijim proizvodima i akcijama.


Pišite na viber
063 292 000