Livio AI


Prvi u svetu slušni aparat koji ima ugrađene senzore i veštačku inteligenciju

Udobno slušanje u izazovnim situacijamaHearing Reality (realno slušanje, slušanje u realnim uslovima) je efikasan čak i u najzahtevnijim okruženjima, udoban u bučnim okolnostima i tih u tihim okolnostima kroz koje omogućava potpuno novu i unapređenu jasnoću slušanja govora.
Pogodnosti podešavanja slušnog aparata u pokretuVeoma lako podešavanje slušnog aparata u svakom trenutku, na svakom mestu, pomoću Thrive aplikacije
Zdrav i aktivan životPrvi slušni aparat ikada koji obuhvata ugrađene senzore pomoću kojih se mogu pratiti vitalni znaci tela i moždane aktivnosti, kao i slanje upozorenja pri padovima.
Baterija na dopunjavanje i pouzdanost slušnog aparataNajmanji slušni aparat čije se baterije mogu dopunjavati. 24 časovna dopuna baterije za superirono slušanje (dostupno jedino u RIC modelu aparata. Rezultati variraju od dodatnih funkcija koje su u upotrebi i bezičnoj tehnologiji).
Bolja bezična povezanostNova tehnologija pruža konstatntne bezične performanse putem pametnog telefona ili dodataka sa bezicnim povezivanjem sa mobilnim telefonom puštajući muziku ili tv program ili direktan razgovor.
Rešenje za jednostrano oštećenje sluhaOdličan kvalitet zvuka, jasnoće i konstantnost u kvalitetu sa novom CROS tehnologijom omogućavajući prenos podataka među slušnim aparatima.
Intuitivno slušanjeAutomatsko aktiviranje memorija koje su zapamćene na osnovu lokacije na kojoj se nalazite. Potrebno je da geolokacija bude zapamćena i GPS ukljucen kako bi se memorija „kuća“ aktivirala kada stignete kući.
Personalizovano slušanje samo za VasPersonalizovana kontrola u Thrive aplikaciji omogućava da sami pravite podešavanja koja odgovaraju Vasem trenutnom  slušnom okruženju.
Bez zujanja i zviždanjaNas sistem za poništavanje mikrofonije pruža slušanje bez mikrofonije, udoban je za slušanje tokom čitavog dana.
Dugovečni, pouzdani slušni aparatSurface NanoShield, naše vodeće sredstvo za zaštitu od vode, vlage i voska je sistem koji štiti i osigurava dogotrajnost slušnog aparata.
Muzika, onako kako bi trebalo da se čujePotpuno nov način da osetite muziku – podesivo pomoću Thrive aplikacije. Sada muziku možete slušati notu po notu, baš onako kako je kompzitor to nameravao.
Podesivi tinitus pomagačiNapredna Multiflex Tinnitus tehnologija je podesiva putem Thrive aplikacije, donosi olakšanje svima koji pate od tujanja u ušima.

Pomozite vašem detetu da čuje bolje. Saznajte više

Podelite

Thrive kontrolna aplikacija


Sada je moć u Vašim rukama, prateći vitalne zdravstvene parametre i obaveštavajući drage osobe o eventualnim padovima, sve to pomoću Vašeg pametnog telefona i aplikacije Thrive u svom punom kapacitetu. Aplikacija je izrdađena tako da podržava i Android i Apple pametne telefone.Dodaci za slušne aparate


Naši novi dodaci za slušne aparate su ojačani sa bežičnom povezanošću pomažući Vam da ih koristite iz lakoću i u njihovom punom kapacitetu. Lako možete puštati audio zapise sa svog pametnog telefona, TV prijemnika i mnogih drugih izvora zvuka direktno u slušni aparat koji se nalazi u Vašem uhu.


Probajte ovaj test brzo i lako da saznajte da li Vam je potrebna pomoć. Takođe možete nas kontaktirati i zakazati dolazak kod Vas.


Primajte obaveštenja o našim najnovijim proizvodima i akcijama.


Pišite na viber
063 292 000